Foto:
aangeboden door greatpropertyexperience.com

Een cursus beleggen volgen? Dat kan bij greatpropertyexperience.com!

Wil je meer tijd hebben voor je vrienden, familie en eigen ontwikkeling? Streef je naar ultieme financiële vrijheid? Volg dan een cursus beleggen bij greatpropertyexperience.com! Met een cursus beleggen leer je de fijne kneepjes van het vak om een ster te worden in het creëren van een passief en stabiel inkomen voor jezelf. Dit inkomen creëer je door te investeren in vastgoed. Weet je niet waar je moet beginnen? Great Property Experience (GPE) helpt je op weg! 

Waarom been cursus beleggen in vastgoed?

Met beleggen in vastgoed vind je een manier om passief geld te verdienen. Maak snel rendement op je vermogen door gebruikt te maken van de historisch lage spaar- en hypotheekrente. Met investeren in vastgoed is de kans klein dat je de mist in gaat. De media bevestigd dit met nieuws over woningtekort en torenhoge huurprijzen. Bij de cursus van GPE leer je hoe je slim kan investeren in goede panden, welke connecties belangrijk zijn en hoe je de meeste winst uit je vastgoed kan halen. 

Het aanbod van GPE

GPE biedt verschillende cursussen aan. Onder andere de Masters of Property. Leer in 6 weken alles over investeren in vastgoed wat je moet weten om financiële vrijheid te krijgen. Verder biedt GPE ook korte trainingen aan. Deze korte trainingen omvatten technieken hoe je jezelf het beste kan presenteren voor goede connecties of interessante Webinars over handige belastingstrategieën. Of kies voor het intensieve Black Badge Jaarprogramma als kickstart. 

De community van GPE

GPE is meer dan een cursus, het is een community waar je gelijkgestemden met gelijke ambities en interesses tegenkomt. Maak de stap richting financiële vrijheid en laat je ondersteunen door de community. Schrijf je nu in voor de Masters of Property of het Black Badge Jaarprogramma en begin met leven! Ga naar www.greatpropertyexperience.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden