<p>MaaK kans op prijzen in Winkelstad Veenendaal!</p>

MaaK kans op prijzen in Winkelstad Veenendaal!

(Foto: Winkelstad Veenendaal)

Kras en win mooie prijzen in Veenendaal centrum!

Veenendaal - Vanaf zaterdag 5 juni is er verder versoepeld. Zoals demissionair minister-president Rutte aangaf, betekenen de versoepelingen feitelijk “het einde van de lockdown”. Om de versoepelingen te vieren en de bezoeker weer hartelijk welkom te heten in het centrum, start Winkelstad Veenendaal vanaf 11 juni met de ‘’Leuk je weer te zien”- winweken. 

Tot en met 3 juli worden er elke week prachtige prijzen weggegeven, waaronder een reischeque t.w.v. €750,-, een UHD TV t.w.v. 500 en één jaar lang gratis parkeren in het centrum. Tijdens de winweken worden er meer dan 50 mooie prijzen weggegeven. Bij besteding van 10 euro of meer bij een winkel of horecagelegenheid in Winkelstad Veenendaal krijgen bezoekers een gratis kraskaart. Op elke kraskaart staat een unieke actiecode. Deze actiecode kan worden ingevuld op www.winwekenwinkelstad.nl om kans te maken op prachtige prijzen. 

Drie trekkingen

De prijzen worden verdeeld over 3 trekkingen op 21 juni, 28 juni en 5 juli om 10.00 uur ’s ochtends. Alle winnaars worden per email op de hoogte gebracht. Op zaterdag 10 juli worden de hoofdprijzen bekend gemaakt. Naast de hoofdprijzen zijn er nog veel meer prijzen te winnen, als een heerlijk diner, een paar schoenen naar keuze, een zonnebril, een koffer en een outfit naar keuze. Alle prijzen komen van ondernemers uit de binnenstad. Bekijk alle prijzen en actievoorwaarden op www.winwekenwinkelstad.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden