<p>Liza Veenendaal in de vernieuwde Stadswinkel.</p>

Liza Veenendaal in de vernieuwde Stadswinkel.

(Foto: PR)

Stadswinkel Veenendaal in een nieuw jasje

Veenendaal - Recent heeft de VVV Stadswinkel Veenendaal - gevestigd in De Cultuurfabriek op de begane grond - weer de deuren mogen openen. Je kunt hier terecht voor toeristische informatie over Veenendaal, voor diverse Ommetjes in en rondom Veenendaal en voor verschillende ‘Made in Veenendaal’ producten.

De Stadswinkel heeft afgelopen tijd niet stilgezeten en is bezig geweest met een geheel nieuwe uitstraling. Er zijn diverse nieuwe artikelen in het assortiment opgenomen. Veel producten zijn ‘Made in Veenendaal’ en hebben een relatie met het textielverleden van De Cultuurfabriek. Diverse Veenendaalse textielontwerpers hebben hun bijdrage geleverd. Het gaat o.a. om werk van Jeanart design en VASEONE, van Confetti Lab en het Kussenatelier. Ook zijn er producten van PLINT te koop.

Stadswinkel ontmoet FabLab

In het FabLab van Bibliotheek Veenendaal zijn allerlei unieke producten ontworpen door de Veense ontwerpster Liza Veenendaal. Van plantenhangers, bloemenhouders en zaaistokjes tot broches die je zelf kunt borduren. Kom snuffelen en vind de meest originele cadeautjes en unieke (streek)producten!
Ommetjes (wandelingen) zijn erg populair in Veenendaal. In de afgelopen 5 jaar zijn er in totaal 16 Veense Ommetjes verschenen, waarvan 8 voornamelijk binnen de bebouwde kom en 8 zogenoemde Buitenommetjes in het buitengebied rondom Veenendaal. De routes hebben een lengte tussen 5 en 10 kilometer. Ze zijn tegen een kostprijs van € 0,50 p.st. verkrijgbaar in de Stadswinkel.
Ben je minder mobiel of ken je iemand die minder mobiel is, maar wil je wel een even lekker het centrum in of een terrasje pakken? Haal dan een gratis uitleenrolstoel bij de Stadswinkel. De uitleenrolstoelen zijn beschikbaar tijdens de openingstijden van de Stadswinkel (dinsdag tot met zaterdag van 10.00-17.00 uur). Deze gratis uitleen wordt mogelijk gemaakt door: Team Tikkie Toegankelijk, De Cultuurfabriek, Winkelstad Veenendaal en Medipoint

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden