<p>Burgemeester Gert-Jan Kats gooide ook eens een balletje!</p>

Burgemeester Gert-Jan Kats gooide ook eens een balletje!

(Foto: archief)

Maak dit jaar voordelig kennis met jeu de boule

Veenendaal - In samenwerking met de Nederlandse Jeu de Boulebond biedt les Sabots Veenendaal mensen de mogelijkheid om op goedkope wijze kennis te maken met het jeu de boules. Iedereen die nu of in de komende maanden lid wordt kan tot 1 januari 2022 spelen voor € 32,50, in plaats van het jaarbedrag van € 90,00.

Hiervoor kan men bij de Veenendaalse club aan de Wageningselaan spelen op maandagavond en binnenkort mogelijk ook op woensdagavond en op woensdag- en zaterdagmiddag. Ook krijg je de officiële licentie zodat je zelfs toernooien kunt spelen in andere plaatsen.
Ook krijgt men het clubblad, de Tireur, die elke twee maanden uitkomt en ontvang je het NJBBblad Petanque. Een woordvoerder: ‘’Ook kun je deelnemen aan de eurodaaldertoernooien, die uiteindelijk leiden naar het kampioenschap van de club. Alle wedstrijden zijn toegankelijk als je lid bent van een jeu de bouleclub en en is er maar één in Veenendaal. Het bestuur van de club zal je graag ontvangen als lid en natuurlijk kan je tevoren ook even kijken naar onze site.’’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden