Tennis bij ATV Amerongen
Tennis bij ATV Amerongen (Foto: ATV Amerongen)

Zomerchallenge ATV Amerongen: blijf fit met zomertennis

Amerongen - De Amerongse Tennis Vereniging presenteert de zomerchallenge 2021. Nu is namelijk hét moment om je conditie weer op peil te brengen én op peil te houden. Daarnaast kan iedereen tijdens de zomerchallenge ontdekken of tennis iets voor hem of haar is. 

Tijdens de zomerchallenge word je 3 maanden lid van de ATV voor een interessant tarief. Daarna bepaal je zelf of je lid blijft of stopt.  Een zomerchallenge lidmaatschap kost slechts 41 euro (normaal 61 euro), voor junioren t/m 16 jaar slechts 16 euro (normaal 36 euro). Voor dit bedrag tennis je beperkt bij de leukste tennisvereniging van de Utrechtse Heuvelrug. Optioneel kies je ook voor tennislessen van de vaste tennisschool van de ATV. Ga jij deze zomer ook de uitdaging aan?  


Met het zomerchallenge lidmaatschap tennis je onbeperkt op de fijne smashcourtbanen van de ATV. Je bent dan lid t/m medio september 2021. Naar wens biedt de ATV tennisles, verzorgd voor een gecertificeerde tennistrainer. Zijn er genoeg aanmeldingen voor de zomerchallenge, dan sluiten we af met een eindtoernooi aan het einde van de periode.  

Voor meer informatie over de tennisles kun je altijd contact opnemen met tennistrainer Daan Pruijs via 06-13670488.

Online inschrijven
Inschrijven als zomerchallenge lid doe je eenvoudig online. Ga nu naar www.amerongsetennisvereniging.nl/lidmaatschap/lid-worden en meld je binnen 1 minuut aan. Vragen over het lidmaatschap? Stuur een mail naar info@amerongsetennisvereniging.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden