Joost Zoeteman
Joost Zoeteman (Foto: Joost Zoeteman)

Ontdek de basgitaar in cursus De Muzen

Veenendaal - De basgitaar is een snaarinstrument dat wordt gebruikt in bijna iedere vorm van moderne muziek. Wil je weten of dit instrument iets is voor jou, maak dan gewoon eens kennis via een gratis proefles bij De Muzen.

De basgitaar wordt ook wel de motor van de band genoemd. De bas geeft het ritme aan en bepaald de sound van de muziek. Dit stoere instrument heeft vier snaren die allemaal laag klinken, in tegenstelling tot de gewone gitaar die er zes heeft. Je kunt bas spelen zo moeilijk maken als je zelf wilt. Begin met de eerste klanken en ontdek hoe heerlijk de basgitaar klinkt. En voor je het weet, speel je al mee met bijvoorbeeld een nummer uit de hitlijsten.

Ook ervaren basgitaristen die graag de puntjes op de ‘i’ willen zetten, kunnen terecht bij De Muzen. Docent Joost Zoeteman maakt graag voor iedereen een stappenplan op maat.

Gratis proefles

Iedereen die eens kennis wil maken, kan beginnen met een gratis proefles. Deze is aan te vragen via www.demuzen.nl/muziek/basgitaar. Hier is ook meer informatie over de lessen te vinden. 

Contact opnemen voor meer informatie kan ook via info@demuzen.nl.

De Muzen is gevestigd in Spectrum aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden