<p>Chris en Vera Schwagermann &nbsp;voor het verblijf The Suite, onderdeel van Bed and Breakfast Inn the Woods in Overberg. (Foto: PR).</p>

Chris en Vera Schwagermann  voor het verblijf The Suite, onderdeel van Bed and Breakfast Inn the Woods in Overberg. (Foto: PR).

(Foto:)

Bed and breakfast Inn the Woods in Overberg genomineerd

Overberg - Bed and breakfast Inn the Woods aan de Eindseweg 3 in Overberg is opnieuw genomineerd voor de titel ‘Beste B&B van Nederland 2021’.

Vorig jaar deed de accommodatie van Chris en Vera Schwagermann ook een gooi naar deze titel. Inn The Woods is één van de drie genomineerden. Inn The Woods heeft twee luxe B&B verblijven (The Suite en The Hideaway) en een kleinschalige vergaderruimte (The Lodge). De nominatie is mede gebaseerd op de positieve reviews van de gasten.
Vera Schwagermann: ‘’Het is voor ons fijn om te zien dat onze gasten genieten van de prachtige natuur en omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en als ze na een heerlijk verblijf met een grote glimlach vertrekken is onze missie geslaagd.’’

Hoogste segment

De gegadigden zijn geclassificeerd met 5 tulpen, dit is het hoogste segment binnen hetofficiële classificatiesysteem voor B&B’s in Nederland. Dankzij de vele privéfaciliteiten, uitmuntende service en de hoge cijfers in de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl, komen de B&B’s in aanmerking voor de eretitel die jaarlijks wo rdt uitgereikt.
“Luxe B&B’s met privéfaciliteiten en een natuurlijke ligging zijn populairder dan ooit”, aldus Hanny Arens, voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland. “De kanshebbers passen goed in die trend en bieden meer dan dat. Ze halen werkelijk alles uit de kast voor een verantwoord én zorgeloos verblijf.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden