Daniëlle als maatschappelijk werker verbonden aan een crisis zwangerschapscentrum in Zuid-Afrika
Daniëlle als maatschappelijk werker verbonden aan een crisis zwangerschapscentrum in Zuid-Afrika (Foto: Daniëlle Davelaar)

Online voorjaarsmarkt in Scherpenzeel

SCHERPENZEEL - Van woensdagavond 9 juni tot en met woensdag 23 juni wordt er voor jong en oud een online Voorjaarsmarkt gehouden. Er zijn afhaalmogelijkheden in Philalethes aan het Kerkplein 193 in Scherpenzeel.

De gezellige en complete markt die jaarlijks wordt georganiseerd is dit jaar omgeturnd naar een online webshop. U kunt dus in alle rust thuis achter uw computer uw inkopen voor het goede doel doen. In de webshop www.webshopoogvoorjou.nl vindt u alle vertrouwde maar ook nieuwe producten en activiteiten.
Rollades, krentenbroden, boeken, kaarten, producten van Hip gemaakt, de perenboomverloting, de challenge, de workshops, de dienstenveiling, de bloemenhoek, spellen en puzzels van de gouden muiltjes en niet te vergeten de catering zullen via de webshop aangeboden worden. In de webshop is verder alle belangrijke informatie te vinden.

De verkoop staat in het teken van het diaconale project “OOG VOOR JOU”! De opbrengst gaat naar het werk van onze plaatsgenoot Daniëlle Davelaar in Zuid-Afrika. Daniëlle is als maatschappelijk werker verbonden aan Choices, een crisis zwangerschapscentrum zo’n 40 kilometer ten oosten van Kaapstad.
Choices biedt hulpverlening aan zwangere vrouwen die vanwege hun levensomstandigheden een abortus overwegen. Samen met de vrouwen wordt er gekeken naar alternatieven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden