<p>Kies je sport, een digitale presentatie.</p>

Kies je sport, een digitale presentatie.

(Foto: PR)

Het totale Veense sportaanbod op één platform

Veenendaal - Veenendaal heeft een nieuw sportplatform met een totaaloverzicht van al het sport- en beweegaanbod in Veenendaal. Op dit online platform kunnen inwoners van Veenendaal op zoek naar een sport die bij hen past.

Bekijk het sportaanbod online op sportserviceveenendaal.nl/sportaanbod.

Vanuit het Sportakkoord Veenendaal is de afgelopen maanden gewerkt aan een online zoekmachine waarop inwoners makkelijk naar een passende sport kunnen zoeken. Sportwethouder Martijn Beek is enthousiast over het online platform: “Het is ideaal voor inwoners die graag willen bewegen, maar nog zoeken naar een sport die bij hen past. En ook mensen die eens iets anders willen proberen, kunnen nu makkelijk inspiratie opdoen.”

De timing is goed, aangezien de coronamaatregelen worden versoepeld en we weer meer mogen sporten. Martijn Beek: “Dit is hét moment om meer in beweging te komen!”

Aanbod voor iedereen

Het nieuwe platform biedt een overzicht voor jeugd, volwassenen en senioren. Wethouder Beek: “Samen bewegen is niet alleen heel gezond, het is ook heel gezellig! Of je nu kinderen hebt die een leuke sport zoeken, of zelf al wat ouder bent en in beweging wil blijven. Met ruim 60 verenigingen en verschillende sportscholen hebben we hebben voor iedereen iets leuks te bieden!” Naast een groot sportaanbod bevat het platform ook een groot gezondheidsaanbod en evenementen.

Sportakkoord Veenendaal

Het Sportakkoord Veenendaal is een samenwerking met de sportaanbieders, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en de gemeente Veenendaal. In het Sportakkoord Veenendaal zijn gezamenlijke ambities uitgesproken voor 2020 tot en met 2023. Ambities die ertoe moeten leiden dat inwoners van Veenendaal (nog) meer gaan sporten en bewegen! Het digitale sportplatform is het eerste resultaat van deze lokale samenwerking.

Meer informatie

Vind de sport die bij jou past op: sportserviceveenendaal.nl/sportaanbod. Wil je meer weten over het Sportakkoord Veenendaal of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar: communicatie@sportserviceveenendaal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden