<p>Impressie hoe het na de verbouwing er uit zal zien. (Foto: PR)</p>

Impressie hoe het na de verbouwing er uit zal zien. (Foto: PR)

Nieuwe trouw- en feestlocatie voor De Hof in Renswoude

Renswoude - “De verf van de laatste mega-verbouwing is nog nat” grapt Jan-Egbert Bos als hij zijn volgende grote plannen vol enthousiasme aan het presenteren is. Tijdens de 2e lockdown heeft het restaurant al een enorme transformatie ondergaan en is er een compleet nieuwe zaak gebouwd met een nieuw bar-lounge gedeelte en een nieuw borrelterras.

“De reacties zijn overweldigend, echt iedereen is laaiend enthousiast, het was ook de perfecte tijd om dit gedeelte van De Hof vast klaar te maken voor de toekomst.”
De volgende grote plannen voor De Hof gaan over de bouw van een nieuwe trouw- en eventlocatie, oftewel uitbreiding van de huidige zalen. “We willen graag dat we 2 bedrijven onder 1 dak worden, dus een apart zalencentrum met eigen entree, eigen garderobe en toiletten en parkeergelegenheid.”
De nieuwe locatie wordt ruim opgezet en kan straks gezelschappen tot 275 personen onderbrengen voor een bruiloft, bedrijfsfeest, vergadering of event.

Zomertuin

Ook komt er een groot aangrenzend, overdekt en verwarmd terras waarmee deze aantallen nog verder uitgebreid kunnen worden. Daarnaast komt er een mooie en sfeervolle zomertuin in het groen voor trouwceremonies en voor grotere zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten.
Over een paar weken wordt al gestart met aanleggen van 140 nieuwe parkeerplaatsen, dat is de eerste fase. In de herfst en de winter staan de volgende 2 fases gepland, 1 april 2022 moet het nieuwe zalencomplex klaar en operationeel zijn.
Ik verwacht volgend jaar een enorme inhaalslag qua bruiloften, feesten en events vandaar dat we 1 april 2022 helemaal klaar moeten staan.” Voordeel van de nieuwbouw straks is dat de gastenstromen straks niet meer door elkaar lopen, en men dus ook geen hinder meer van elkaar ondervindt. “Met dit masterplan maken we De Hof echt helemaal klaar voor de toekomst.”

Op de website www.dehof.nl en op de social media van De Hof wqorden regelmatig updates geplaatst over de nieuwbouw.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden