<p>Parkeren in de parkeergarages van Veenendaal is de komende weken &#39;s morgens gratis.</p>

Parkeren in de parkeergarages van Veenendaal is de komende weken 's morgens gratis.

(Foto: )

Gratis parkeren in de ochtend in Veenendaal

Veenendaal - De komende 3 weken parkeer je gratis in de parkeergarages van Veenendaal op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9:30 en 12:30 uur. 

Om het bezoek aan de binnenstad zoveel mogelijk te spreiden hebben Winkelstad Veenendaal, de gemeente en de exploitanten van de garages de handen ineengeslagen om de consument te prikkelen om ook op de rustige momenten de binnenstad te bezoeken.
Kom je in de ochtenden winkelen dan doe je dit op de meest rustige periode van de dag. ‘’Met de actie hopen wij het bezoek aan onze binnenstad zo veel mogelijk te spreiden en zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom hebben we gekozen voor de rustige ochtenden (woensdag, donderdag en vrijdag),’’ aldus Henny Jansen van Winkelstad Veenendaal.

Kortingskaartjes

Omdat er verschillende systemen van de parkeergarages zijn, verschilt het hoe je gebruik kunt maken van de actie. Daarom staan er tussen 09:30 en 12:30 uur bij de ingang van iedere garage gastvrouwen en -heren die kortingskaartjes uitdelen.
In parkeergarage Scheepjeshof is de slagboom geopend tot 12:30 uur, zodat je gratis naar buiten kunt rijden. De actie geldt alleen in de overdekte parkeergarages.
Parkeren op parkeerterrein Duivenweide/Lampegiet en Hoogvliet/ Brouwerspoort zijn dus uitgesloten van de actie. Meer informatie op winkelstadveenendaal.nl/parkeeractie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden