De zusters en de gezinnen zingen in de binnentuin paasliederen op Eerste Paasdag; toen nog alleen met leden van de leefgemeenschap.
De zusters en de gezinnen zingen in de binnentuin paasliederen op Eerste Paasdag; toen nog alleen met leden van de leefgemeenschap. (Foto: Nico van den Berge)

Zingen met de zusters

Amerongen - Meld je aan als je mee wil zingen met Leefgemeenschap Bethanië op de ochtend van de Eerste Pinksterdag, zondag 23 mei, om 08.30 uur in de binnentuin van de leefgemeenschap, Allemanswaard 2 in Amerongen. 

De zusters van de Zendings-Diaconessen vormen sinds een paar jaar met vier gezinnen Leefgemeenschap Bethanië. Samen zetten zij zich in om de liefde van God zichtbaar te maken in Amerongen en omgeving. De zusters en de gezinnen houden van zingen, het liefst met zoveel mogelijk mensen.
Dat is natuurlijk lastig tijdens een lockdown, maar de maatregelen zijn nu dusdanig versoepeld dat de leefgemeenschap het weer aandurft om de binnentuin open te stellen voor een beperkt aantal mensen die samen Pinksterliederen willen zingen. Natuurlijk houden we ons aan de coronamaatregelen, daarom graag van tevoren aanmelden via info@leefgemeenschapbethanië.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden