Music Lab
Music Lab (Foto: Muziekschool de Muzen)

Gezocht: Jonge onderzoekers (m/v) voor Music-Lab

Veenendaal - In het Music-Lab maken de onderzoekers kennis met allerlei muziekinstrumenten en muziekstijlen. Let op: Deze cursus van De Muzen is voor kinderen die niet willen stilzitten en luisteren, maar die muziek willen maken en ontdekken! 

In 8 lessen wordt onderzoek gedaan in de wonderlijke wereld van muziek. Dit doen de onderzoekers door de instrumenten te onderzoeken en uit te proberen. Zo ontdekken zij hoe je samen muziek kunt maken, schrijven, verzinnen en uitvoeren!
Daarnaast maken zij deel uit van het Music-Lab orkest en de Music-Lab band om echt te ontdekken hoe het is om samen muziek te maken! En door verschillende instrumenten uit te proberen, ontdekken de kinderen ook welk instrument het beste bij hen past.

Voor kinderen

De cursus is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud, die het leuk vinden om (samen) muziek te maken en om te zingen.
De lessen worden gegeven door docente Kim Bosch op donderdag, van 16.15 tot 17.15 uur en de bedoeling is donderdag 3 juni weer te starten. Er zijn 8 lessen voor 35,00 euro. Ter kennismaking is er donderdag 20 mei een gratis proefles van 16.15 tot 17.00 uur. Aanmelden voor de proefles is noodzakelijk en kan via info@demuzen.nl. Aanmelden voor de cursus kan via www.demuzen.nl.
De proefles en start van de cursus zijn wel onder voorbehoud dat De Muzen vanaf 19 mei de lessen weer mag hervatten in Spectrum. Muziekschool de Muzen is gevestigd in Spectrum aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden