Station Amsterdam
Station Amsterdam (Foto: Pixabay rechtenvrij)

Webinar in Scherpenzeel over OV-chipkaart

Scherpenzeel - Bus en trein zijn goede manieren om te reizen. Niet iedereen heeft een auto. Soms kan of mag u geen auto rijden of sommige afstanden zijn te groot en te ver. Het blijkt dat veel mensen denken dat het reizen met het openbaar vervoer lastig is, terwijl de bus door het dorp rijdt en het treinstation goed bereikbaar is. 

Het kaartje kopen bij de conducteur ligt al jaren achter ons. Hiervoor hebben we tegenwoordig een OV-chipkaart. Heel handig, maar je moet wel weten hoe dat werkt. Een goede reden om aandacht te besteden aan de OV-chipkaart. Tijdens een Webinar laten we zien hoe de OV-chipkaart werkt, zodat u straks zelf op pad kunt met bus, trein en alle andere mogelijkheden. Het webinar is gratis en wordt gehouden op: donderdag 27 mei om 14.00 uur.
Via deze link kunt u zich inschrijven: https://bibliotheek-scherpenzeel.webinargeek.com/ov-chip Het volgen en bijwonen van een webinar is eenvoudig. Op het moment dat het webinar begint, klikt u de link aan die via de mail aan u wordt toegezonden. Voor meer informatie over SeniorWeb Scherpenzeel, bel naar de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033 2773107 of mail naar info@bibliotheekscherpenzeel www.seniorweb.nl/scherpenzeel

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden