<p>Online hulp bij verlies en rouw</p>

Online hulp bij verlies en rouw

(Foto: Lieke Beijen)

Levensvragen in de Vallei over verlies en rouw

Renswoude - Op maandag 31 mei organiseert SWO Scherpenzeel-Renswoude en Algemeen Maatschappelijk Werk van Santé Partners voor de inwoners van Renswoude en Scherpenzeel een online bijeenkomst met als thema ‘Verlies en rouw’.

De organisatie laat weten: ‘’Wanneer u in de afgelopen tijd geconfronteerd bent met rouw door verlies van bijvoorbeeld een geliefde, werk, gezondheid, dan is deze avond wellicht iets voor u. Welke gevoelens horen bij verlies en hoe ga ik er mee omgaan, nu en in de toekomst?’’
Gastsprekers zijn Kees Stam en Eva Smit. Zij zijn verbonden aan het samenwerkingsverband ‘Levensvragen in de Vallei’ (voor meer info: www.levensvragenindevallei.nl/).

Gratis deelname

Er is een algemeen gedeelte en na een korte pauze de mogelijkheid met elkaar na te praten en vragen te stellen.
Op deze avond wordt ook gepeild of er behoefte is aan een vervolg.
De online bijeenkomst start om 19.00 uur en zal tot uiterlijk 21.00 uur duren. Men kan zich aanmelden door een mail met uw naam te sturen naar info@swo-sr.nl. Deelname is gratis.
Voor meer informatie kan men bellen met Algemeen Maatschappelijk werk (Mariska Bergstra, telefoon 06 1276 2695 en Liesbeth Bouman, telefoon 06 3014 9978) en Stichting Welzijn en Ondersteuning (Martine van Garderen, telefoon: 06 8377 5854 en Rianne van Ginkel, tel: 06 5164 7525).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden