<p>Teus Jacobs en Andr&eacute; Quint tekenen bij VV Musketiers.</p>

Teus Jacobs en André Quint tekenen bij VV Musketiers.

(Foto: VV Musketiers)

Nieuwe trainers bij Musketiers in Elst

Elst - De Technische Commissie van VV Musketiers in Elst is volop bezig met de voorbereidingen voor seizoen ‘21/’22. Eerder dit jaar werd Teus Jacobs vastgelegd als trainer van het 1ste elftal voor volgend seizoen. Nu is André Quint trainer bij het tweede geworden.

Teus is als voetballer en trainer vele jaren actief geweest in Regio Zuid en West 1. Zijn trainersloopbaan ging langs clubs als SVS’65, Hardinxveld zondag, ASV ARKEL en Teisterbanders zondag. Daarna volgde er een trainerspauze die werd ingevuld als verzorger bij de Merino’s. Ook zette hij in deze periode voetbaleentwee.nl op. 

Toen Musketiers enkele jaren geleden een trainer voor de JO19 zocht, pakte hij het trainerschap weer op en van het één komt nu het ander. 

André Quint

Ook is er het nieuws dat Musketiers met ingang van seizoen ‘21/’22 André Quint voor een langere periode heeft kunnen vastleggen als nieuwe trainer van Musketiers 2. André is een bekend persoon in de regionale voetbalwereld. Zelf voetbalde hij bij DOVO en VV Veenendaal. Hij is trainer geweest bij VV Veenendaal 1 en bij DOVO 19-1. Na DOVO ging hij terug naar VV Veenendaal en trainde daar jeugd en het 2e. De TC is ervan overtuigd dat zij met Teus en André een plan kunnen maken voor meerdere jaren en dat dit tot mooie resultaten kan leiden voor Musketiers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden