<p>Gert Boer, &nbsp;rechts bij het grote pamflet waarop te zien is dat hij een halve eeuw is geworden.</p>

Gert Boer,  rechts bij het grote pamflet waarop te zien is dat hij een halve eeuw is geworden.

(Foto's: Pieter Vane)

Gert Boer ziet Abraham

Veenendaal - Wie op de Industrielaan rijdt ter hoogte van benzinepomp Esso komt er niet onderuit; tegenover de pomp op het voormalige Leeuwis/Van Leeuwenterrein verrijst een appartementencomplex. De uitvoerder van de bouw heeft een leeftijdsmijlpaal bereikt en dat mag gezien worden. 

Aan de directiekeet is een groot bord opgehangen met de tekst ‘Gert Boer 50 jaar’. Elders op de bouwplaats hangen foto’s van Gert met de beschrijving ‘50 jaar’. Passerende automobilisten worden verzocht te toeteren, waar gehoor aan wordt gegeven met vaak de duimen omhoog van de chauffeurs.
Gert Boer werkt al 30 jaar in de bouw en is nu werkzaam voor bouwbedrijf Kudo als uitvoerder. Onderaan de ladder begonnen in de bouw heeft Gert zich met studie en inzet omhooggewerkt. Gert woont in Ede. Bouwbedrijf Kudo heeft in Veenendaal grote projecten onder handen.
Ook in zijn woonplaats Ede, laat Gert weten. Gert Boer blijft in de bouw werken omdat hij er nog altijd plezier in heeft, hoelang hij ook nog zal moeten voordat hij van Drees mag trekken. Op de foto staat hij met voorman Marcel. Het grote spandoek aan het hek langs de straat is door familie van Gert Boer gemaakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden