Reyn Snouckaert, de huidige bewoner van Kasteel Renswoude heet bezoekers van harte welkom tijdens de Dag van het Kasteel
Reyn Snouckaert, de huidige bewoner van Kasteel Renswoude heet bezoekers van harte welkom tijdens de Dag van het Kasteel (Foto: Monika Knottnerus)

Wandeling over landgoed kasteel Renswoude op Dag van het Kasteel

Renswoude - Kasteel Renswoude doet mee met Dag van het Kasteel! Als bezoeker ben je van harte welkom om te komen wandelen. Met de app heb je een kleine gids in je broekzak. Op 24 mei, tweede Pinksterdag is het weer zo ver, Dag van het Kasteel. 

Dit jaar is de dag covid-proof. Bezoekers zijn welkom om te komen wandelen en zo onze locatie te beleven. Het thema van dit jaar is ‘Wat? Water!: De rol van water op kastelen en buitenplaatsen’ en belicht het gebruik van water in en om kastelen. Wij houden hierbij rekening met de huidige maatregelen en bedachten een alternatieve manier om cultuur en natuur op ons landgoed te ontdekken.
Kom individueel of met je gezin een waterwandeling maken over een van de deelnemende landgoederen met de Spacetime Layers app op je smartphone. In deze gratis app vind je de wandelroute en tekst, foto’s en video’s met informatie. Ook zijn er persoonlijke observaties van de bewoners of beheerders opgenomen.

Download de app en bezoek landgoed Kasteel Renswoude tijdens of na Dag van het Kasteel. Info op www.kastelen.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden