<p>Oud-Veenendaler Harry Blok woont in de States. Hier staat hij met het Veenendaalse plaatjesalbum bij zijn achtertuin.</p>

Oud-Veenendaler Harry Blok woont in de States. Hier staat hij met het Veenendaalse plaatjesalbum bij zijn achtertuin.

Veenendaals plaatjesalbum ook naar de VS

Veenendaal - Het bekende Jumbo-plaatjesalbum van Veenendaal is onlangs ook naar Amerika verstuurd. Daar woont sinds de jaren 70 oud-Veenendaler Harry Blok. Hij hoorde over het album en wilde er graag ook één, net als tal van andere Veenendalers die ver weg wonen en via-via op de hoogte kwamen van het bestaan van het populaire Jumbo verzamelalbum.

Zo gingen in de afgelopen tijd verschillende volle albums over de grenzen, soms zelfs ver overzee, naar Canada en de VS bijvoorbeeld.

Suzanne Slok

In het laatste land woont Harry Blok. De Jumbo ligt niet op zijn route en dus kwam hij in contact met de altijd behulpzame Suzanne Slok uit Slok. Die besloot ook voor hem de gaan sparen. Het duurde niet lang of een vol album kon verstuurd worden.
Suzanne hielp overigens nog meer mensen. Zo heeft ze gezorgd dat een opa van een vriendin die zelf geen boodschappen kon doen een volgeplakt album kreeg.

Een goed initiatief en dus een mooie plek in de fysieke en de digitale Rijnpost waard!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden