Sophie Proos 500e lid samen met jeugdvoorzitter Jan Achterberg
Sophie Proos 500e lid samen met jeugdvoorzitter Jan Achterberg (Foto: Clubfotograaf)

De Merino’s heet 500e lid Sophie Proos welkom

Veenendaal - Zaterdag 1 mei kwam Sophie Proos samen met haar moeder langs bij de club omdat zij zich had ingeschreven als lid van de voetbalvereniging. Sophie is 9 jaar en gek op voetballen en lekker buiten actief zijn.

Omdat haar broer ook bij De Merino’s voetbalt was voor Sophie snel de keuze gemaakt bij welke vereniging zij op voetbal wilde gaan.
Nadat Sophie op turnen heeft gezeten, heeft ze dan nu echt de overstap gemaakt naar het voetbal en de teamsport. Daniëlle van de Donk (speelt in het Nederlands vrouwenteam en bij Arsenal) is het grote voorbeeld voor Sophie. Ze was dan ook blij verrast dat ze van haar moeder dezelfde voetbalschoenen mocht hebben als Daniëlle. Naast de schoenen kreeg ze ook een roze voetbal en is ze elke dag op het pleintje te vinden vlak bij haar huis om een balletje te trappen.

Trots

De Merino’s is trots met de komst van haar 500e lid! Om haar in het zonnetje te zetten werd Sophie op de club uitgenodigd voor een fotomoment en kreeg zij uit handen van de jeugdvoorzitter een pakket overhandigd wat gesponsord is door Davelaar sport. Hierin zaten de blauwe clubsokken, een leren voetbal en een cadeaubon.

Ook spelen net als Sophie? Kom dan gerust eens vrijblijvend  meetrainen. Maar meld je wel even van te voren aan, via jeugdvoorzitter@demerinos.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden