<p>Mooi speelgoed voor ieder kind</p>

Mooi speelgoed voor ieder kind

(Foto: Speelcadeau)

De Speelotheek een duurzame uitkomst voor veel ouders

Veenendaal - Wat een bibliotheek is voor boeken, is een speelotheek voor speelgoed. In het Prins Willem Alexander park is speelotheek Veenendaal te vinden. Ook tijdens de lockdown kan men daar terecht voor een keur aan speelgoed: van gezelschapsspellen en buitenspeelgoed, tot aan keukentjes, Duplo, Kapla en spellen voor (hoog)begaafde kinderen.

Momenteel is duurzaamheid erg belangrijk voor ouders. Voor ons als speelotheek is dit ook belangrijk, wij kopen o.a. speelgoed in dat van duurzaam materiaal is gemaakt zoals Greentoys, Grimms en andere merken. Lid zijn van de speelotheek valt ook onder duurzaamheid, in plaats van speelgoed te kopen, wat na een korte periode niet meer gebruikt wordt, leen je dit bij de speelotheek. Als je kind ermee uitgespeeld is breng je het weer terug en haal je ander speelgoed. Zou heb je steeds iets nieuws in huis”, aldus de speelotheek.

Voordeel

Voor veel ouders heeft het nog een groot voordeel: Je schaft voor je kind niet gelijk duur speelgoed aan maar leent het eerst bij de speelotheek om te kijken of het een succes is. Zo niet, dan heb je je behoed voor een miskoop. Voor de kosten hoef je het niet te laten, voor maar 32,50 euro per jaar ben je lid en kan je het hele jaar elke keer 3 stuks speelgoed lenen. Na 4 weken (of eerder) leen je ander speelgoed.
Een tweede pas kan aangeschaft voor de helft van de prijs. Ook is het mogelijk om een cadeau-abonnement te geven. Meer informatie is te vinden op https://speelotheekveenendaal.jimdo.com/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden