<p>Koningsdag in wijk De Pol.</p>

Koningsdag in wijk De Pol.

(Foto: Foto's: Netwerk voor jou.)

Koningsdag werd ‘puzzeltompouce’ in De Pol!

Veenendaal - Nu eens niet in de rij bij de bakker voor de Koningsdagtompouce, maar zelf de ingrediënten verzamelen, een beetje kokkerellen en smullen maar. Het initiatief begon in huiskamers in de Mulderslaan. Wat leuks voor de kinderen op Koningsdag. 

Wel coronaproof en voor iedereen, dus geen deelname kosten. Wat een prachtige wijk is de Pol. Netwerk voor Jou verzorgde de inschrijvingen, verdeeld over de dag, Wijs met je Wijk Centrum deelnemers en andere wijkbewoners wilden de 50 puzzelstukjes voor het raam hangen.

Ingrediënt

De Rehobothschool leende spelletjes uit. Op 6 plekken wat doen en een tompouce-ingrediënt verdienen. Aan het eind een waren er broodjes knakworst of een waterijsje. In totaal 538 kinderen en ouders kwamen zo vrolijk en blij de verhalen vertellen.
Wijkbewoners genoten van de kinderen. De kinderen genoten van de spelletjes en de ouders streden om de eer bij het zaklopen en blikjes omgooien. Reacties: “Het was geweldig! De kids hebben genoten en wij ook!” en “Superleuk en heel goed georganiseerd” en “Weer het Koningsdag gevoel beleefd!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden