Visual van de nieuwbouw
Visual van de nieuwbouw (Foto: Visual Craftsmen)

Nu in de verhuur: nieuwe sociale huurappartementen Pampagras

Veenendaal - In een fraaie parkachtige omgeving, aan de rand van het Veenendaalse centrum, ontstaat een mooie en veilige woon- en zorgomgeving voor senioren. Patrimonium bouwt daar, aan het Pampagras, een woongebouw met 21 nieuwe sociale huurappartementen. Een mooi, modern gebouw, met 3 woonlagen en comfortabele, levensloopbestendige driekamerappartementen. De oplevering wordt in juli verwacht.

3 van de 21 appartementen zijn bestemd voor bewoners van Charim. De 18 andere appartementen komen, in 2 blokken van 9 woningen, vanaf 28 april 2020 in de verhuur via huiswaarts.nu en patrimonium.nl. Belangstellenden vervolgens t/m donderdag 6 mei 2021, 12.00 uur reageren. De overige 9 woningen biedt Patrimonium later aan, ook via de eigen website en huiswaarts.nu.

De woningen worden alleen toegewezen aan 1 of 2 woningzoekenden, van 55 jaar of ouder en zonder inwonende kinderen, die ingeschreven staan bij Huiswaarts. Een verhuurbrochure met alle informatie is te vinden en te downloaden op pampagras.nl en patrimonium.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden