<p>Egellaan.</p>

Egellaan.

(Foto: Pieter Vane)

Terugkijken op Koningsdag in Veenendaal

Veenendaal - Het is altijd leuk om even terug te kijken op Koningsdag 2021 in Veenendaal. Ook al waren er geen grootse activiteiten, iedereen vermaakte zich prima. Het weer werkte ook goed mee. Pieter Vane maakte op verschillende plekken in Veenendaal foto’s en noteerde wat indrukken.

Zo zag Pieter aan de Egellaan in de wijk Petenbos een groots opgezet buurfeest. Veel jonge gezinnen wonen hier. Een al ouder echtpaar in de straat vindt dat alles fantastisch, vooral ook omdat de man onlangs genezen is verklaard van corona. Hij lag daarvoor enige tijd in het ziekenhuis.
Vandaag zat hij er gezellig bij de andere bewoners en at een hamburgertje mee. Ook een jochie van 8 dat een weekje moest thuisblijven maakt het verder goed. In de Egellaan was een reuze springkussen opgesteld waar door de vele kinderen goed gebruik van werd gemaakt.
Voor de ouders en de kinderen was er wat te drinken en eten op de tafeltjes die hier en daar in de voor het doorgaande verkeer afgesloten Egellaan stonden. Het weer liet zich al de hele dag van zijn beste kant zien en iedereen genoot met volle teugen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden