<p>De medewerkers van Plein 1913.</p>

De medewerkers van Plein 1913.

(Foto:)

Genieten bij Plein1913 aan het Thoomesplein in Veenendaal

Veenendaal - Vanaf welke kant je het Thoomesplein ook op komt lopen, je kunt niet om het pand van DownTown heen. Sinds 2019 is hier een mooie plek gecreëerd voor diverse organisaties en bedrijven.

Beneden in het pand bevindt zich Plein1913, een horecazaak voor jong tot oud met voor iedereen wat wils. Zo is er een mooie speelruimte voor de kinderen, zijn er rustige werkplekken en huiselijke zithoeken waar je kunt genieten van een kopje koffie of gezellige borrel aan het einde van een dagje winkelen.

Het blijft nog even gesloten maar men kan wel weer genieten op het terras. Hier is geen reservering voor nodig en ben je van maandag tot en met zaterdag welkom.

Het team van Plein 1913 wordt sinds dit jaar aangestuurd door een op het Thoomesplein al bekende horeca-ondernemer, de eigenaar van Barista cafe, Michel Hauser. Zijn jarenlange ervaring in de horeca en enthousiasme zorgen ervoor dat het team vol vertrouwen de aankomende zomer tegemoet gaat. 

Bombardon

Op het prachtig ruime en sfeervolle terras kun je een goede kop koffie bestellen. Hierbij serveert Plein in samenwerking met Bak en Geniet en de Bombardon een ruime keuze aan gebak. 

Door de gevarieerde lunchkaart is een keuze maken lastig. Ga je voor een Italian flatbread met carpaccio, een salade met pulled lamb of de Plein1913 smash burger met huisgemaakte friet? Speciale wensen? Uiteraard kan hier rekening mee worden gehouden.

Ook voor de borrel kun je hier terecht. Een uitgebreide wijn, bier, cocktail en mocktail kaart en diverse borrelhapjes maken de keuze voor dit terras een feestje.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden