Koningsspelen bij Wereldkidz Achtbaan
Koningsspelen bij Wereldkidz Achtbaan (Foto: Demi Tijmes)

Koningsspelen op scholen

Veenendaal - Vrijdag 23 april waren de Koningsspelen. De Koningsspelen waren dit jaar anders door de geldende coronamaatregelen. Scholen organiseerden de Koningsspelen dit jaar zelf op hun eigen locatie.

Normaal gesproken worden de Koningsspelen georganiseerd op Sportpark Panhuis (bovenbouw) en op Sportpark De Groene Velden (onderbouw). Vanwege de huidige maatregelen is het niet toegestaan om een groot evenement te organiseren. Om de kinderen toch de Koningsspelen te laten ervaren is gekozen voor een organisatie bij scholen zelf. Sportservice Veenendaal heeft de 28 deelnemende scholen voorzien van goedgevulde Koningsspelen-Kliko’s. In deze kliko zat een groot aantal sportattributen, die de scholen konden gebruiken bij de Koningsspelen in en rond de scholen.
De kliko’s met sportattributen zijn een cadeau van Sportservice Veenendaal en de wethouder van sport Martijn Beek. Zo konden de basisscholen op een leuke manier Koningsspelen vieren en de artikelen kunnen uiteraard later ook nog gebruikt worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden