<p>Teuni Kars-van Eck&nbsp;</p>

Teuni Kars-van Eck 

(Foto: Peter Kuhl)

Lintjesregen ook dit jaar anders dan anders

Rhenen - Burgemeester Hans van der Pas heeft op maandag 26 april zes inwoners van de gemeente Rhenen aan huis verrast met een Koninklijke onderscheiding.


Ter gelegenheid van Koningsdag 2021 kregen vijf inwoners van de gemeente Rhenen en één inwoner van de gemeente Ede een Koninklijke Onderscheiding. Net als vorig jaar beletten de coronamaatregelen een feestelijke bijeenkomst met veel genodigden in het Huis van de gemeente.
Dit jaar heeft burgemeester Hans van der Pas de gedecoreerden thuis bezocht. Op 1,5 meter afstand sprak hij de gedecoreerden toe, waarna een familielid de onderscheiding opspeldde. De decorandus of decoranda mocht ook een mand met cadeaus in ontvangst nemen.

Zwaarden

De dames Margrieth Engelsma-van Hemert, Teuni Kars-van Eck en Reinolda de Bruin-Scheffer ontvingen de versierselen behorende bij hun benoeming tot Lid in de orde van Oranje-Nassau. Evenals de heren Gerrit Klein en Huib Klink. De heer Bart van Breenen is benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau met de zwaarden. Een onderscheiding ‘met de zwaarden’ wordt toegekend aan personen met een achtergrond bij defensie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden