<p>Overhandiging eerste bierflesjes aan Jan Tabak (vrijwilliger DOVO).</p>

Overhandiging eerste bierflesjes aan Jan Tabak (vrijwilliger DOVO).

Voetbalvereniging DOVO heeft zijn eigen bier

Veenendaal - De afgelopen maanden is de voetbalvereniging DOVO druk in de weer geweest om samen met haar partner Heineken een nieuw biercontract af te sluiten. Het is uiteindelijk gelukt om dit in januari te realiseren. Met het nieuwe contract heeft de voetbalvereniging DOVO ook voor een primeur met Heineken weten te zorgen, namelijk zijn eigen DOVO bier!

In Veenendaal was al een voetbalclub met eigen bier, namelijk VRC. Die presenteerde vorige jaar juni al een eigen gele rakker.

Een woordvoerder van DOVO laat weten: ‘’Voor de ontwikkeling van ons eigen DOVO bier hebben wij samen met Heineken en leden van DOVO de eerste stappen gezet, daarna zijn wij samen met de professionele ontwerpers van Heineken en ons Businessclub-lid Complementair in gesprek gegaan om tot een uniek concept te komen.
Inmiddels zijn de eerste bierflesjes van de “Limited edition” van DOVO door Heineken geproduceerd en wat zijn wij ontzettend trots op het uiteindelijke resultaat. Naast het produceren van de bierflesjes door Heineken zijn wij samen met Marriëtte van Wagensveld, Robert Diepeveen en Corné Sjoer aan de slag gegaan om gezamenlijk te komen tot een mooi ontwerp van de verpakking en daardoor ook te zorgen dat het bierpakket een klassieke uitstraling en unieke smaakbeleving heeft voor iedereen die van DOVO houdt.
Tenslotte zijn er diverse mensen geweest die ervoor hebben gezorgd dat er aan deze bierflesjes een uniek DOVO karakter is gegeven. Op dit moment wordt de bierverpakking geproduceerd en zorgen de medewerkers van Complementair, met veel enthousiasme en toewijding, de komende weken voor het inpakken en de handling van deze bierpakketten.’’

Extra gadget

Ook wordt er door het bedrijf Badges Unlimited van Sven Uri een extra DOVO gadget beschikbaar gesteld die verloot wordt onder de bestellingen.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is geen trend, het is een missie. Het is een missie waar Complementair zich dagelijks voor inzet. Voor Voetbalvereniging DOVO was het naast het aspect dat Complementair al jarenlang lid is van onze Businessclub de Heuvelrug geen moeilijke keuze om deze order aan Complementair te gunnen.
Complementair is een commercieel bedrijf dat gespecialiseerd is in relatiegeschenken, eindejaarsgeschenken, bedrijfskleding en signing. Sinds 2013 heeft Complementair nog maar één doel: de positie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verbeteren. Het inpakken van de bierpakketten en de handling wordt gedaan door mensen met een beperking, zodat we met recht kunnen aangeven dat de bierpakketten op een verantwoorde en duurzame gemaakt en ingepakt gaan worden.

Trots

De woordvoerder: ‘’We zijn ontzettend trots op het uiteindelijke resultaat en de mensen die zich hiervoor hebben ingezet. Diverse mensen van DOVO zijn in de archieven gedoken en hebben uniek beeldmateriaal kunnen vinden voor de eerste editie van het DOVO bierpakket. Want we gaan voor succes en we mogen alvast hierbij verklappen dat er in ieder geval nog minimaal 2 edities van vergelijkbare bierpakketten door de voetbalvereniging DOVO worden geproduceerd! Spaar deze edities dus allemaal en steun daarmee DOVO en de realisatie van de nieuwe kantine.’’

Eerste flesjes

‘’Om alvast in de stemming te komen hebben we afgelopen vrijdagmiddag 16 april de eerste DOVO flesjes overhandigd aan de man, die binnen DOVO, vele stapjes in de huidige kantine heeft staan. Dat is vrijwilliger Jan Tabak. Hij kreeg de primeur om de eerste DOVO flesjes in ontvangst te nemen.’’
Bestel een bierpakket en steun daarmee de realisatie van de nieuwe kantine van DOVO. Vanaf vandaag zijn de eerste pakketten te bestellen via fanshop@dovo.nl De kosten voor dit bierpakket met 3 unieke biertjes zijn € 14.95 per pakket. Uiteraard is het ook mogelijk om direct grotere aantallen te bestellen zodat we hiermee alvast rekening mee kunnen houden! De opbrengsten van deze bierpakketten zullen te goede komen aan de realisatie van de gezamenlijke droom: de nieuwe kantine.

Pakket op maat

Ook bedrijven kunnen uiteraard deze bierpakketten bestellen om dit bierpakket bijvoorbeeld als relatiegeschenk aan relaties of medewerkers te geven. Tenslotte is het ook mogelijk om samen met voetbalvereniging DOVO en Complementair een maatschappelijk verantwoord pakket op maat te maken.
De verwachting is dat begin juni de eerste bierpakketten klaar zijn en de bestellingen opgehaald kunnen worden. Vanaf vrijdag 16 april zijn de bierpakketten te bestellen via fanshop@dovo.nl en binnenkort via de webshop van de fanshop van DOVO.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden