<p>Alles leren over wachtwoorden.</p>

Alles leren over wachtwoorden.

(Foto: PR)

Webinar ‘Een wachtwoordmanager gebruiken’

Scherpenzeel - Op maandagochtend 26 april is er een webinar over het gebruik van een wachtwoordmanager door SeniorWeb Scherpenzeel.

De laatste tijd verschijnen er veel berichten over gestolen wachtwoorden. U zult ook wel gedacht hebben: “Zijn mijn wachtwoorden ook gestolen? Moet ik mij zorgen maken?” Wachtwoorden worden door criminelen gestolen en daar wordt van alles mee gedaan, waarmee u in de problemen kunt komen. 

Belangrijk

Het gebruik van wachtwoorden en hoe daar mee om te gaan is erg belangrijk. Een goede reden voor SeniorWeb Scherpenzeel om daar aandacht aan te besteden tijdens een webinar. We gebruiken veel internetdiensten en het is wel zo veilig om voor elk account een uniek wachtwoord te gebruiken. Maar dan krijgt u wel een hele voorraad wachtwoorden. Hoe houdt u daar grip op? Wel verschillende wachtwoorden gebruiken zonder ze allemaal te hoeven onthouden? Een wachtwoordmanager is een handig hulpmiddel. 

Later tijdstip

Tijdens de webinar over wachtwoordmanagers wordt uitgelegd wat het is, hoe het werkt en hoe u ze gebruikt. De live webinar wordt gehouden op maandag 26 april om 10.30 uur. Komt het tijdstip u niet uit? Schrijft u zichzelf dan wel in, want dan krijgt u een link om de webinar op een later tijdstip te bekijken.
Aanmelden voor het webinar kan via de link: https://bibliotheek-scherpenzeel.webinargeek.com/wachtwoordmanager Het volgen en bijwonen van een webinar is eenvoudig. Op het moment dat het webinar begint, klikt u de link aan die via de mail aan u wordt toegezonden.
Voor meer informatie over SeniorWeb Scherpenzeel, bel naar de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033 2773107 of mail naar info@bibliotheekscherpenzeel www.seniorweb.nl/scherpenzeel

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden