Foto:
aangeboden door demassagewinkel.com

Hygiënische massagesalon

Het belangrijkste van een massagesalon is de hygiëne, vaak wordt er gekeken hoe schoon de ruimte is maar wordt er over de massagetafel niet nagedacht. Of er nu 1 klant of 100 klanten worden behandeld, je dient je eigen aan de regels te houden betreft de hygiëne. Het desinfecteren van de behandeltafel alleen is vaak niet voldoende, met een massagetafel hoeslaken weet je zeker dat je altijd lekker fris en schoon aan het werk bent. Deze hoes haal je er na de behandeling weer af, bij een nieuwe klanten desinfecteer je de massagetafel en doe je er een nieuwe schone hoes omheen. De hoes is er in twee uitvoeringen, met en zonder gezichtsuitsparing. 

Aandachtspunten voor het hoeslaken

Wanneer je gebruik wilt gaan maken van een massagetafel hoeslaken, moet je wel rekening houden met een aantal punten. Het formaat van het hoeslaken is een van de belangrijkste dingen, gelukkig zijn ze vaak van stretch materiaal gemaakt zodat ze vrijwel altijd passen om je massagetafel. Verschillende materialen zijn ook mogelijk, bij de massagewinkel.com zijn de lakens van heerlijk comfortabel badstof zodat je klanten lekker zacht liggen. Hoe dikker een hoeslaken is hoe comfortabeler en zachter je ligt. Ook voldoen alle hoeslakens aan het keurmerk Oeko-Tex 100, dit betekent dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt waardoor ze veilig in gebruik zijn.

Niet alleen hoeslakens

Naast een massagetafel hoeslaken zijn er bij de massagewinkel.com ook nog andere producten te koop, massageproducten in de vorm van olie bijvoorbeeld. Maar ook hotstones kopen is mogelijk in de webshop, zo zijn er verschillende producten om je salon nog professioneler te maken. Heb je regelmatig klanten voor een massage, dan is een hoofdsteun voor meer comfort ook handig voor je tafel. Een hoofdsteun is vaak net dat beetje extra comfort wat je kunt geven als zij op de tafel liggen. Of je nu een praktijk hebt of je wilt de hoes gebruiken voor privegebruik dat maakt niet uit, de hoes is overal geschikt voor. 

Verschillende kleuren

Niet iedere massagesalon is natuurlijk hetzelfde ingericht, daarom is een massagetafel hoeslaken ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. De vijf verschillende kleuren zorgen ervoor dat je altijd een kleur hebt die past binnen de kleuren van je salon, wil je een aparte kleur die niet in het assortiment zit dan kunnen we die op aanvraag voor je maken. Naar gelang de uitvoering van de massagetafel kies je voor een hoeslaken met of zonder uitsparing. Een professionele leverancier uit Duitsland draagt zorg voor de perfecte kwaliteit van de hoeslakens. Bekijk in de webshop van massagewinkel.com het assortiment en bestel snel je hoeslaken, maar ook voor hotstones kopen ben je er aan het goede adres. Zo zijn er vele producten om je salon nog leuker en comfortabeler te maken voor je klanten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden