<p>Zoom in op de lente met het Fablab in Veenendaal.</p>

Zoom in op de lente met het Fablab in Veenendaal.

(Foto: )

FabLab Veenendaal: Kinderworkshop Zoom in op de lente

Veenendaal - Op zaterdag 17 april leren kinderen in een online workshop hoe ze met een extra lensje op hun telefoon prachtige macrofoto’s kunnen maken. Ze zoomen in op insecten of bloemen en halen ze zo heel dichtbij. De mooiste foto’s komen in een openbare virtuele tentoonstelling én ze krijgen een afdruk thuisgestuurd. 

In deze online FabLabworkshop leren kinderen van alles over macrofotografie; het heel gedetailleerd fotograferen van een klein onderwerp, zoals bijvoorbeeld een bloem of een insect.

De workshop is speciaal voor kinderen van 8 tot 14 jaar en kost €2,50. Hiervoor krijgen de kinderen een tasje met: toegang tot de online workshop, één lensje voor op de telefoon en een VR-bril voor de telefoon. Na afloop krijgen ze de mooiste foto opgestuurd. Een kaartje is te koop via de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekveenendaal.nl of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek (tijdens openingstijden van de AfhaalBieb).

FabLab Veenendaal

In FabLab Veenendaal, op de 2e verdieping van De Cultuurfabriek, is nieuwe technologie, techniek én programmeren toegankelijk voor iedereen. In verband met de landelijke coronamaatregelen zijn de deuren van het FabLab helaas nog even dicht, maar online valt er nog van alles te beleven. Houd onze website goed in de gaten voor de leukste online workshops voor jong en oud!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden