Naast voetbal was er ruimte voor oud hollandse spelen, zoals koekhappen.
Naast voetbal was er ruimte voor oud hollandse spelen, zoals koekhappen. (Foto: club fotograaf)

Paasactiviteiten met diverse spelletjes bij De Merino’s

Veenendaal - Zaterdag 3 april werden er bij de Veenendaalse voetbalclub De Mernio’s diverse paasactiviteiten gehouden. Zowel de mini’s, JO8 en JO9 en de kinderen van Voetbal op Maat kwamen vol energie het terrein op rennen, want zij waren erg nieuwsgierig welke activiteiten er naast het wel bekende eieren zoeken, gedaan zou worden. Met de komst van een reuze paashaas was het feest compleet.

Er was een circuit uitgezet met diverse spellen o.a, voetbalpartijtje, spijkerpoepen, paasbowling, zaklopen, eierestafette en koekhappen. In kleine groepjes en met een begeleider deden de kids hun uiterste best bij de spellen. Tussendoor werden zij getrakteerd op een beker limonade en een stuk appel voor de liefhebbers. Na de 2e ronde was het tijd om een groepsfoto te maken met de paashaas.

Gouden ei

En nog steeds was er energie genoeg en dat kwam mooi uit, want er was maar liefst 1 gouden ei verstopt bij het complex en wie hem vond die kreeg het gouden chocolade paashaas. Na het startsein vlogen de kinderen alle kanten van het veld op en werd er naarstig gezocht.

Als afsluiting nog even wat drinken en daarna kregen de kinderen diverse paaschocolaatjes mee naar huis (namens installatiebedijf HJB), een kortingsbon van The Maxx Veenendaal en fruit van Bas Ravenswaay namens Goudreinet.

Onvergetelijk

Mede dankzij het stimuleringsfonds van de KNVB en subsidie van Sportservice Veenendaal is deze dag onvergetelijk geweest voor de kinderen en hebben zij met elkaar weer eens heerlijk op het sportcomplex kunnen voetballen en spelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden