Mathijs Bouman
Mathijs Bouman (Foto: Guus Schoonewille)

Mathijs Bouman over perspectief voor ondernemers

Veenendaal - Speciaal voor alle ondernemers in Veenendaal zal de bekende econoom en journalist Mathijs Bouman op 13 april a.s. de perspectieven schetsen voor ondernemers. Tijdens het BOV Livestreamcongres volgen aansluitend diverse plaatselijke ondernemers met adviezen, inzichten en tips over een breed scala aan onderwerpen. Het programma en de link voor aanmelden voor dit gratis evenement vol afwisseling en interactie staan op BOVeenendaal.nl/evenementen. 

Gastspreker Mathijs Bouman is al jaren een graag geziene gast bij onder andere Jinek en Pauw en vaste commentator bij Nieuwsuur. Juist nu iedereen steeds meer in een eigen bubbel zit, zal Bouman het grote geheel bespreken van de economische vooruitzichten. Hiermee sluit hij aan bij het thema van het congres: Vernieuwend ondernemen met perspectief - juist nu! Voor en door Veenendaal Na de bijdrage van Mathijs Bouman volgt een serie presentaties van 5, 10 of 15 minuten waarin kort, bondig en concreet veel verschillende onderwerpen worden behandeld. Veenendaalse ondernemers Linda Lex, Ralf de Koning, Tom Baerends en Gerrit Valkenburg delen hun ervaring over onder meer financieel overleven, de marktpositie verstevigen en het in verbinding blijven met klanten en medewerkers. 

Perspectief

Door vooral adviezen en tips te geven om concreet mee aan de slag te kunnen, zullen ook zij ondernemers perspectief bieden. Tussendoor worden nog veel meer onderwerpen kort toegelicht en is er live muziek. Er wordt afgesloten met een half uur online netwerken. Nu aanmelden ‘Dit Livestream congres is gratis toegankelijk voor alle ondernemers uit Veenendaal. Na aanmelden via BOVcongres.eventbrite.nl ontvangen ze voor 13 april de link om op ieder gewenst moment in te loggen voor de onderwerpen die hen interesseren’, aldus Dick Tool, voorzitter van de organiserende commissie BOV Business School. ‘Doe dat wel op tijd, want onze dagvoorzitter Angelique Ottens zal de vaart erin houden, omdat we een dynamische en afwisselende Veenendaalse talkshow gaan neerzetten op dinsdag 13 april vanaf 13.30 uur.’ De BOV Business School is een gezamenlijk initiatief van gemeente Veenendaal en Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV). www.BOVeenendaal.nl/evenementen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden