Docente Hannie Slingerland
Docente Hannie Slingerland (Foto: Muziekschool de Muzen)

Ga aan de slag met Muziektheorie voor zangers

Veenendaal - Voor alle zangers die graag eens aan de slag willen met muziektheorie, is er de cursus Muziektheorie voor zangers bij De Muzen. Maandag 19 april wordt gestart met deze lessen. 

Misschien zijn notennamen weggezakt of nooit geleerd en wil je graag weten wat de symbolen en termen, die op de bladmuziek staan betekenen. Bijvoorbeeld: in welke toonsoort staat een stuk? en wat betekent majeur en mineur? Al zingend wordt de theorie van de muziek besproken. Ook is er natuurlijk ruimte voor vragen. De cursus wordt op maat gemaakt door docente Hannie Slingerland, zodat iedereen, ongeacht niveau, er aan mee kan doen. Start cursus De cursus start maandag 19 april.
In eerste instantie online en zodra de regelgeving het toestaat, live in Spectrum. De lessen vinden plaats van 20.30 tot 21.30 uur, op 19 en 26 april, 10, 17 en 31 mei, 7, 14, 21, 28 juni en 5 juli. Deelname kost € 60,00 voor 10 lessen. Kijk op www.demuzen.nl voor meer informatie en/of om je aan te melden. De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden