Nic Meijer, voorzitter Amerongse Tennis Vereniging
Nic Meijer, voorzitter Amerongse Tennis Vereniging (Foto: ATV Amerongen)

Steun lokale sport, initiatieven en ondernemers: ga voor glasvezel!

AMERONGEN - De Amerongse Tennis Vereniging (ATV) start een initiatief om lokale bedrijven, -initiatieven en haar vereniging te steunen. In samenwerking met telecomaanbieder Delta biedt ATV de glasvezel clubactie. Iedereen in Amerongen en Leersum die zich - via de website van de ATV - aanmeldt voor een glasvezel abonnement steunt lokale initiatieven en ondernemers met een bedrag van 50 euro. Bovendien ontvangt iedere aanmelder een welkomstbonus van 25 euro. Aanmelden kan t/m 1 juni via amerongsetennisvereniging.nl.

De Amerongse Tennis Vereniging laat de 50 euro per aangemelde inwoner niet naar haar eigen kas gaan. Het totale bedrag wordt geïnvesteerd in lokale initiatieven en een nader te bepalen goed doel. Ook gaat de ATV investeren in zaken in- en om het tennispark. Alles hiervoor wordt ingekocht bij lokale ondernemers en/of sponsoren.

Enthousiast

Voorzitter van ATV Amerongen, Nic Meijer, vertelt over het initiatief: “de clubactie van Delta Fiber maakte me direct enthousiast. In deze vreemde tijd wil ik dit graag tot een succes maken. Als voorzitter van de ATV weet ik als geen ander hoe lastig deze tijden zijn voor lokale sport, verenigingen en bedrijven. Het leuke is dat het mes aan meerdere kanten snijdt. Als aanmelder stap je over op een snelle glasvezelverbinding en ontvang je 25 euro bonus. En je doneert een mooi bedrag aan onze vereniging, lokale initiatieven en lokale bedrijven en/of sponsoren. We hopen op veel enthousiasme en aanmeldingen onder Amerongers en Leersummers!”.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over glasvezel en de clubactie van ATV Amerongen is te lezen op www.amerongsetennisvereniging.nl. Hier kan ook direct worden aangemeld en zijn de voorwaarden te lezen. Op 7 april vindt er bovendien een online ‘glasvezel’ informatieavond plaats waarvoor aangemeld kan worden. Dit initiatief is geldig t/m 1 juni 2021.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden