<p>Autobedrijf Cluistra trekt in Veenendaal samen op met restaurant Mucha.</p>

Autobedrijf Cluistra trekt in Veenendaal samen op met restaurant Mucha.

(Foto: Jaap Bolt)

Autobedrijf Cluistra Hyundai trakteert op een etentje

Veenendaal - We hebben er lang op moeten wachten maar binnenkort mogen we weer wat meer! De terrassen gaan weer open, en misschien mogen we wel weer uit eten. Nu is het nog even wachten en genieten van een thuisbezorgde maaltijd. Als Hyundai dealer vindt Cluistra (met vestigingen in Nieuwegein en Veenendaal) lokale samenwerking met andere ondernemers heel belangrijk.

Zij spelen dan ook met een vriendelijke actie in op de actualiteiten. Alle reden dus voor Cluistra om de omzet van de plaatselijke horeca te stimuleren met een gulle actie! Als ondernemers weten ze tenslotte: “Alleen samen komen we er weer bovenop”.
Het personeel van de vele lokale restaurants staat tenslotte te popelen om de gasten weer te verwennen met mooie gerechten en hen een gezellige avond te verzorgen.

Tegoed

In april beloont Cluistra elke klant die een afspraak maakt voor een proefrit of (lease) offerte voor een nieuwe of gebruikte Hyundai met een tegoed voor ‘Thuisbezorgd’. Een voorproefje voor zolang uit eten helaas nog niet mag. Bent u overtuigd van de unieke kwaliteiten en scherpe prijstelling van een nieuwe of gebruikte Hyundai dan belonen ze dit nog extra met een diner bon voor het hele gezin ter waarde van € 250,=!
Gewoon in te wisselen bij uw favoriete gezellige restaurant. Cluistra maakt waar wat velen al zeggen; “de vriendelijkste dealer in de regio”. Cluistra betaalt als dank uw gezellige etentje. De horeca ziet iedereen als gast weer terug en samen met u zullen ze zorgen voor een heerlijke en gezellige culinaire avond.

Restaurant Mucha

In Veenendaal hebben ze als voorbeeld restaurant Mucha geselecteerd; laat u door hen verrassen en zij betalen uw gezellige avondje. In Nieuwegein heeft Cluistra de samenwerking gezocht met Ristorante Pizzeria Vreeswijk. Dit Italiaanse restaurant zal u zeker niet teleurstellen. De rekening is voor Cluistra! Een afspraak kan u online plannen via: www.cluistra.nl/ AfspraakCluistraTrakteert Actie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden