<p>Op de foto de managers Albert Meurs en Sebastiaan Ravelli met in het midden Jan-Egbert Bos.</p>

Op de foto de managers Albert Meurs en Sebastiaan Ravelli met in het midden Jan-Egbert Bos.

(Foto: )

De Hof in Renswoude compleet vernieuwd

Renswoude - Van de nood een deugd maken, dat is wat ze bij De Hof in Renswoude tijdens de 2e lockdown hebben gedaan. “Toen in oktober bleek dat de sluiting weer lang zou gaan duren zijn alle partijen en leveranciers gebeld en is de grote verbouwing in gang gezet” zegt Jan-Egbert Bos, eigenaar van De Hof in Renswoude en van Restaurant Vendel in Veenendaal.

Bezoekers zullen het straks kunnen beamen: van een grote verbouwing mag je spreken, noem het gerust een transformatie, want je komt echt in een compleet nieuw bedrijf binnen op dit moment.

Vernieuwd en verjongd

Op de vraag of er aan het concept, de kaart en de doelgroep ook iets verandert, antwoordt Bos: “De Hof is vernieuwd en verjongd en is daarmee klaar gemaakt voor de toekomst.
We hebben gekozen voor een geheel nieuw, stijlvol en stoer interieur met een hoge wow-factor! Het bestaande concept is doorontwikkeld met een uitgebreide kaart gevuld met de beste klassiekers maar ook verrassende nieuwe gerechten.

Naast lunch en diner krijgt borrelen met lekkere hapjes en cocktails een belangrijke rol in het nieuwe bargedeelte BAR ’33 maar natuurlijk ook op ons nieuwe borrelterras dat nu wordt afgebouwd en een heerlijke plek in de avondzon gaat worden.’’

Doelgroepen

Jan-Egbert Bos over de doelgroepen waarop men zich richt: ‘’We heel blij met onze bestaande doelgroep en we willen met de nieuwe zaak ook een jonger publiek en de zakelijke gast kunnen verrassen, jong en oud moet zich thuis voelen hier.
Kortom, De Hof wordt een plek waar het overdag en ‘s avonds altijd gezellig en levendig is en waar je kunt genieten van de lekkerste gerechten en de fijnste bediening in een gave ambiance.”

Mooie zomer

De Hof hoopt, net als vele horeca zaken met hen, op een spoedige heropening en een mooie zomer met vol gezelligheid.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden