<p>Jannie bedankt Eef met een bloemetje.</p>

Jannie bedankt Eef met een bloemetje.

(Foto: Aalt vd Weg)

In Onder Ons bakten ze het bruin

Veenendaal - Afgelopen vrijdag, op nationale pannenkoekendag, rook het ook heerlijk naar pannenkoeken in Onder Ons aan de Fluitersstraat in Veenendaal.

Deze waren bestemd voor de ouderen van het maaltijdproject ‘Kom onder Ons’. Zij werden daarmee verrast, samen met een lentebloemetje vanwege het begin van de lente afgelopen weekend, en een kaart met een bemoediging erop.

Door de vrijwilligers werden de pannenkoeken gebakken, feestelijk verpakt, de tasjes gevuld, de kaarten geschreven en beplakt en de hyacinten ook ingepakt. Weer andere vrijwilligers brachten de tasjes bij de ouderen langs, met een praatje bij de voordeur, samen met een bemoediging op papier.

Snel open?

Ook bij Onder Ons hoopt men dat de deuren weer snel geopend mogen worden om weer bij elkaar te komen en gezellig samen te eten.

Op de foto de oudste vrijwilligster van Onder Ons, Eef van 86 jaar, die nog graag mee helpt om haar leeftijdsgenoten te verwennen. Ze heeft de hele ochtend staan bakken, dan is een bloemetje om haar te bedanken wel op zijn plaats.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden