<p>Marenka Franke verrast op haar 50ste. Foto: Jan van den Brink</p>

Marenka Franke verrast op haar 50ste. Foto: Jan van den Brink

(Foto: J )

Elsterse ‘Sara’ Marenka Franke wordt blij verrast

Elst - Marenka Franke zal zich de dag van afgelopen zaterdag (zaterdag 20 maart), niet licht vergeten. Niet alleen omdat ze vandaag 50 jaar is geworden, maar ook vanwege de wijze waarop ze als ‘Sara’ in het zonnetje werd gezet. Dat, geschiedde onder mooie weersomstandigheden. Een levensgrote Sara mocht natuurlijk niet ontbreken.

Pierre van Dam, haar levenspartner, had namelijk een ‘Drive- In to Marenka’ georganiseerd. In achtneming van alle coronaregels stopten talloze auto’s ’s middags aan de Tabaksweg in Elst om de jarige te feliciteren. Daar werd niet alleen een glaasje op genuttigd, maar ook wat lekkers gegeten. Er werd getoost en geproost. Marenka Franke is werkzaam als praktijkmanager in het centrum van ‘Mondzorg Jeroen van Mierlo’ in De Tollekamp aan de Nieuwe Veenendaalseweg.
Inmiddels is ze al 25 jaar werkzaam als tandarts. Aan de Tabaksweg in Elst hebben ze er een Sara bij. Dat hebben afgelopen zaterdag wel goed gemerkt. Ondanks de coronaregels werd het toch een gedenkwaardige verjaardag voor Marenka Franke. Die zal zich zeker nog lang heugen en met plezier op terugkijken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden