Links: Thijs Bochane. Rechts: Hannes de Paauw
Links: Thijs Bochane. Rechts: Hannes de Paauw (Foto: Esther Schoeman)

Samenwerking Bochane Groep en CTS IT

Veenendaal - Bochane en Boekhorst hebben sinds vorige maand een nieuwe IT partner gevonden in CTS IT. Thijs Bochane, directeur Bochane, zegt: “Met deze samenwerking zetten we een grote stap in de richting van verdere digitalisering van onze dienstverlening. Onze ambitie is om onze klanten verder te brengen. Niet voor niets is onze slogan ‘Als je vooruit wil’”. 


“CTS IT is gespecialiseerd in digitale transformatie. Samen bepalen we de juiste richting en de snelheid van de transformatie die gewenst is voor Bochane. Net als bij auto’s gaat het ook bij IT om duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid. Met onze IT-oplossingen kunnen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan de ambitie van Bochane”, aldus Hannes de Paauw, directeur CTS IT.

CST IT

Met een enthousiast team van ca. 25 mensen ontzorgt de Edese IT dienstverlener diverse organisaties bij IT vraagstukken. CTS staat voor ‘Connect, Treasure, Simplify’. Deze waarden heeft het bedrijf hoog in het vaandel staan. CTS IT richt zich bij haar klanten op optimale begeleiding bij digitale transformatie.

Bochane Groep

Bochane is officieel dealer van Renault, Dacia en Nissan met 14 vestigingen. Daarnaast heeft Bochane een leasemaatschappij en een autoverhuurbedrijf.

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel en eveneens met 14 vestigingen onderdeel van de Bochane Groep.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden