<p>Een voormalige interieurzaak aan de Herenstraat in Rhenen wordt de nieuwe locatie van kringloopwinkel Cunera. (Foto: AanbodMakelaardij)</p>

Een voormalige interieurzaak aan de Herenstraat in Rhenen wordt de nieuwe locatie van kringloopwinkel Cunera. (Foto: AanbodMakelaardij)

(Foto:)

Kringloop Cunera naar nieuwe locatie

Rhenen - Goed nieuws voor liefhebbers van kringloopwinkels: de drukbezochte Kringloop Cunera in Rhenen heeft een nieuwe stek gevonden. Het pand aan de Hofstraat 5, waar men al enkele jaren is gevestigd, is verkocht aan buurman Installatiebedrijf Rijksen die er woningplannen voor heeft. 

Daarom moest men op zoek naar een nieuwe locatie. Vele opties kwamen langs, waaronder een bedrijfspand op industrieterrein Remmerden, maar uiteindelijk is er (voorlopig) onderdak gevonden aan de Herenstraat 12, aan de doorgaande weg in Rhenen. Het pand stond al een tijdje leeg.

Bezig met groter pand

 Het is wel een stuk kleiner dan aan de Hofstraat. ‘’Maar voorlopig redden we het hiermee. We zijn nog wel bezig met een grotere locatie in Rhenen,’’ zegt woordvoerder Ben Hartholt. Op 6 april wordt hier gestart.
De winkel in de Hofstraat 5 is nu wel op afspraak open. Daarvoor kan men bellen naar Rein Voerman op 06-53 85 86 55. De opbrengst van deze kringloop is bestemd voor het werk in of aan de Cunerakerk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden