Voorzitter Patiëntenadviesraad HAGV gezocht
Voorzitter Patiëntenadviesraad HAGV gezocht (Foto: Huisartsen Gelderse Vallei)

Huisartsen Gelderse Vallei zoekt voorzitter Patiëntenadviesraad

Regio - Woont u in de regio Gelderse Vallei, bent u geïnteresseerd in de huisartsenzorg, deelt u graag uw eigen ervaringen als patiënt voor het gemeenschappelijke belang van de patiënt en heeft u leiderschapskwaliteiten?

Word dan voorzitter van de Patiëntenadviesraad (PAR) van Huisartsen Gelderse Vallei. Alle huisartsenpraktijken en de huisartsenpost in de regio Gelderse Vallei maken onderdeel uit van Huisartsen Gelderse Vallei (HAGV). Dit jaar start de Patiëntenadviesraad en HAGV zoekt hiervoor een enthousiaste voorzitter. HAGV wil namelijk bijdragen aan de gezondheid van de patiënten en daarmee aan het welzijn van de burgers in onze regio. HAGV vindt het belangrijk als patiënten niet alleen bij de zorg worden betrokken, maar ook bij beleidsontwikkelingen en bedrijfsvoering binnen de organisatie.

Meedenken

Meedenken over actuele ontwikkelingen en thema’s De Patiëntenadviesraad is hét platform waar gesproken wordt over actuele ontwikkelingen en thema’s in de huisartsenzorg en de huisartsenpost. Gemiddeld komen de patiëntenvertegenwoordigers 5 keer per jaar bij elkaar om te spreken over thema’s zoals: kwaliteit van zorg, bereikbaarheid, toegankelijkheid, gastvrijheid en communicatie. Meer informatie In een speciale profielschets staat meer informatie beschreven. Deze vindt u op de website van Huisartsen Gelderse Vallei: www.huisartsengeldersevallei.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden