Liggende dame in sauna
Liggende dame in sauna (Foto: Cas Lebbink)

Sauna de Heuvelrug Veenendaal heropent op 15 maart

Veenendaal - De branchevereniging VNSWB (Sauna- en Wellnessresorts) is voornemens om op 15 maart hun deuren op een verantwoorde manier weer te openen voor gasten. Uiteraard op basis van het geldende protocol (o.a. 10 m2 per gast en overal 1,5 m) en in combinatie met een gedegen  plan van sneltesten. Ook Sauna de Heuvelrug aan de Dijkstraat in Veenendaal gaat dan open.

Hiermee is de veiligheid van gasten en medewerkers voor 99,68 % gegarandeerd. De wellnessresorts dragen hiermee bij aan de enorme behoefte bij het publiek om verantwoord te ontspannen en iets goeds te doen voor lichaam en geest. Bovendien staat het water de ondernemingen tot aan de neusgaten en is lijdzaam wachten op de overheid geen optie meer.
De brancheorganisatie wil vanuit een positieve insteek onderdeel zijn van de oplossing in deze crisis en biedt op een constructieve manier een weg naar versoepeling aan voor het kabinet. Vandaar dat zij een uitgebreid heropenings-plan heeft ontwikkeld op basis van sneltesten.
Uiteraard is dat in een uitvoerig protocol vastgelegd waar de deelnemende bedrijven 100 % aan moeten voldoen. Daarnaast is de branche qua omvang overzichtelijk, waarmee het plan goed controleerbaar en handhaafbaar is. De gebruikte testen zijn goedgekeurd door zowel GGD als RIVM.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden