De drie genomineerden voor de Dikke Duim 2021
De drie genomineerden voor de Dikke Duim 2021 (Foto: Stichting Op Eigen Tenen)

‘Dikke Duim’- verkiezingen zijn gestart

Veenendaal - De afgelopen twee jaar heeft Stichting Op Eigen Tenen uit Veenendaal een aantal fantastische initiatieven die de emancipatie van mensen met autisme bevorderen beloond met een Pluim. 

Het bestuur heeft hieruit drie kandidaten geselecteerd voor De ‘Dikke Duim’! Nu is het zover en kan iedereen een stem uitbrengen op de favoriete kandidaat. 

De ‘Dikke Duim’ wordt één keer per twee jaar door Stichting Op Eigen Tenen uitgereikt. Het is een wisseltrofee die na het tellen van de stemmen van eigenaar wisselt. Vanwege corona zal de overdracht dit keer virtueel plaatsvinden. Stemmen kunnen worden uitgebracht op de website van de stichting: www.opeigentenen.nl tot 14 maart.

Op 2 april zullen we de winnaar van De ‘Dikke Duim’ bekend maken met een leuke video op de website van de stichting en op social media kanalen.

De genomineerden voor De ‘Dikke Duim’ zijn:

-          Rijschool van Herpt in Wolfheze. 

Door hun respectvolle en ondersteunende houding, vergroten zij de wereld van hun leerlingen met autisme.

-          Tri-Unity in Nijmegen.

Door jongeren met autisme te ondersteunen en begeleiden op het gebied van scholing en werk, vergroten zij hun kansen in de samenleving.

-          De Spelmakerij in Ede.

Met hun creatieve en originele aanpak, weten zij op speelse wijze een groot verschil te maken in het leven van mensen met autisme.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden