Warme voetjes voor je baby [aangeboden door Babysteps]


Foto: Shutterstock
aangeboden door Babysteps

Warme voetjes voor je baby

Natuurlijk wil je dat je kleine meid of jongen altijd warme voetjes heeft, met leren babyslofjes heeft je kleintje altijd heerlijke warme voetjes en zijn ze goed beschermd. De slofjes kunnen worden gedragen vanaf drie maanden, naast dat ze erg praktisch zijn staan ze ook nog eens heel erg leuk. De verschillende modellen en kleuren, zorgen ervoor dat je altijd een passend paar slofjes vindt voor je kleine wondertje. Wanneer je meid of jongen lekker actief wordt, kun je niet zonder de slofjes. Maar ook in de kinderwagen heeft je kleintje veel aan de bescherming, eigenlijk kan je baby niet zonder.

Gaat je kindje naar een kinderdagverblijf, dan zijn de babyslofjes echt ideaal. Omdat ze speciaal zijn ontworpen tegen uitglijden, kan je kleine meid of jongen lekker zijn gang gaan op iedere soort vloer. Omdat de slofjes erg soepel zijn, merkt je baby er niet veel van dat die de slofjes aan hebt. Het hele jaar door zijn de slofjes te dragen, omdat ze in de winter lekker warm zijn en in de zomer ademen de slofjes. In de collectie van babysteps.nl vind je veel verschillende soorten en maten slofjes, je slaagt er dus altijd in om een leuk en origineel paar slofjes te vinden.

Nieuwste mode voor kinderen en baby’s

Naast dat de babyschoentjes erg goed zijn voor je kindje, is het natuurlijk erg leuk als ook de kleinste van het gezin er leuk en modern bijloopt. Niet alleen een leuk shirtje, broekje of petje maakt je baby cool, ook babyslofjes horen er helemaal bij en maken de outfit helemaal compleet. Maar ook mama loopt er schitterend bij met de unieke collectie sloffen in de grotere maten, zo lopen de kleine en mama samen met een prachtige outfit. De slofjes zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, neem bijvoorbeeld de moccasins slofjes met franjes. Zoals je gewend bent in vele verschillende kleuren verkrijgbaar.

Ook als je baby al loopt

AIs je kleine wonder al zover dat hij of zij buiten kan lopen, dan zijn de babyslofjes zeer geschikt om te gebruiken voor binnen. Als bescherming doen de slofjes het erg goed, en blijven de voetjes ook warm en comfortabel zeker in de wintermaanden. Maar voor de grip is het ook goed, kinderen zijn flexibel en moeten goede grip op ondergrond hebben. Met de slofjes staan ze altijd stabiel en stevig op de voetjes. Heb je nog vragen over de slofjes dan kun je met al je vragen terecht bij babysteps.nl, in de loop der jaren zijn zij dé specialist op het gebied van sloffen voor een baby. Heb je zelf een leuk idee, dan ben je welkom om deze te delen met de webshop. Jouw toffe ontwerp maakt altijd kans om in productie genomen te worden. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden