<p>De mannen van Versteeg Outlet (links Rob Versteeg samen met Jeroen van Wijk) aan de Hoofdstraat hebben in de afgelopen dagen dankzij facebook goede zaken gedaan. (Foto: PR)</p>

De mannen van Versteeg Outlet (links Rob Versteeg samen met Jeroen van Wijk) aan de Hoofdstraat hebben in de afgelopen dagen dankzij facebook goede zaken gedaan. (Foto: PR)

(Foto:)

Cadeaubon winnen bij Versteeg Outlet met leukste sneeuwfoto

Veenendaal - De afgelopen dagen waren de vijvers, sloten en grachten in Veenendaal gevuld met enthousiaste schaatsers. Maar wat doe je als je geen schaatsen hebt maar wel vandaag wilt schaatsen? Daarbij komt de lokale ondernemer van pas! De ijspret van afgelopen weekend werd mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste en lokale ondernemers uit de binnenstad van Veenendaal.

“Toen begin vorige week duidelijk werd dat het nog wel even ging vriezen hebben we snel geschakeld”, aldus Rob Versteeg van Versteeg Outlet uit de Hoofdstraat. “We hebben een vrachtwagen gehuurd en over de besneeuwde snelweg hebben we snel onze inkopen gedaan.” Versteeg wist daarmee, ondanks de gesloten winkel, honderden mensen blij te maken. “Dankzij Facebook weten toch veel mensen ons te vinden.”

Facebook

Rob Versteeg: ”Vanaf het moment dat we de eerste schaatsen op Facebook plaatsten werden we al gek gebeld en geappt. En vanaf dinsdag zijn we van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat in touw geweest om iedereen te voorzien van de juiste maat.” Volgens Versteeg geeft dit ook de kracht van de lokale ondernemers aan: “We kregen ook veel berichten dat de grote webwinkels te laat of onverwacht niet konden leveren. Hiermee laten we ook het belang van de lokale winkeliers zien. Wij zetten net even die extra stap voor onze klanten.”

Winactie

Maar het is nu weer gedaan met de ijspret en kunnen de (nieuwe) ijzers weer in het vet tot de volgende keer. Om iedereen te bedanken is er een leuke winactie bedacht op de facebookpagina van Versteeg Outle: de leukste sneeuw/ijsfoto maakt kans op een cadeaubon van 50 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden