<p>Toezichthouders bij het examen gezocht.</p>

Toezichthouders bij het examen gezocht.

(Foto: Archief)

Vrijwilligers gezocht voor middelbare scholen

Veenendaal - Voor de middelbare scholen in Veenendaal zoeken Veens Welzijn samen met HipHelpt Veenendaal en Stichting Present Veenendaal enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers zijn nodig om toezicht te houden op het naleven van de coronaregels in de klas, tijdens de pauzes en tussenuren.

Ook zoeken zij vrijwilligers die willen surveilleren tijdens het afnemen van toetsen.De middelbare scholen gaan hopelijk binnenkort weer open. Om de 1,5m maatregel te kunnen handhaven, betekent dit dat een docent de leerlingen over meerdere lokalen moet verdelen. De docent geeft dan in het ene lokaal les en op afstand in het andere lokaal.

Informatie

De organisaties: ‘’Als surveillant bewaart u de orde en zorgt u ervoor dat de leerlingen serieus blijven meedoen aan de les.
Kunt u omgaan met jongeren; hebt u enig natuurlijk overwicht op hen en bent u beschikbaar voor minimaal een dagdeel per week? Meld u aan! Vanzelfsprekend staat de veiligheid van uw eigen gezondheid voorop en zullen alle coronavoorschriften worden nageleefd.’’
Heeft u interesse of eerst nog vragen? Neem contact op met vrijwilligerscoördinator Kirsten Benschop: info@veensvrijwilligers.nl of bel 06-10704258.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden