De aandeelhouders van Quadraat Projectmanagment van links naar rechts: Geert Jan Rozendaal, Jan Henk Brokelman, Matteo de Visser, Bram Quaak, Jan Pas, Chris Baggerman en Carel Smits.
De aandeelhouders van Quadraat Projectmanagment van links naar rechts: Geert Jan Rozendaal, Jan Henk Brokelman, Matteo de Visser, Bram Quaak, Jan Pas, Chris Baggerman en Carel Smits. (Foto: Quadraat Projectmanagement)

Zes partners treden toe tot Quadraat Projectmanagement in Veenendaal

Veenendaal - Op 11 februari zijn zes senior projectmanagers toegetreden als partner van Quadraat Projectmanagement aan de Kerkewijk 117 in Veenendaal. “We willen als bedrijf de komende jaren graag verder groeien”, zegt directeur Bram Quaak. “Met deze stap wordt een brede basis gelegd voor verdere doorontwikkeling.” 

De wereld verandert en Quadraat verandert mee. Zes projectmanagers die al jaren werkzaam zijn bij het Veenendaalse projectmanagementbureau worden partners in Quadraat.
Het gaat om Chris Baggerman, Carel Smits, Jan Henk Brokelman, Geert Jan Rozendaal, Jan Pas en Matteo de Visser.
Samen met Bram Quaak, die tot nu toe de eigenaar was van de onderneming, worden ze ieder voor één zevende deel eigenaar. De directie wordt gevormd door Bram Quaak en Edwin Boonstoppel.

Sterk en hecht team

“Met elkaar vormen de aandeelhouders een sterk en hecht team, dat alles in zich heeft om de ambities van Quadraat waar te maken”, stelt Bram Quaak. “We willen graag state of the art projectmanagement leveren en de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. Daarbij vinden we het belangrijk om een aantrekkelijke werkgever te zijn. We investeren daarom veel in een fijne en open werkomgeving en in de persoonlijke ontwikkeling van onze projectmanagers.”

Middelgrote speler

Wat in 2004 op een zolderkamer begon als projectmanagementbureau voor infraprojecten, is in zeventien jaar uitgegroeid tot een middelgrote speler in projectmanagement in de ruimtelijke ontwikkeling. Vanuit Quadraat worden verspreid door het hele land projecten begeleid op het gebied van duurzame gebiedsontwikkeling, innovatieve infrastructuur en maatschappelijk bewuste ontwikkeling van vastgoed.
“De projectmanagers werken in opdracht van zowel overheden als private partijen”, vertelt Edwin Boonstoppel, die afgelopen jaar toetrad tot de directie van Quadraat.

Verbindende schakel

“In veel projecten is Quadraat de verbindende schakel tussen de publieke en private sector. Die verbinding is essentieel om projecten te kunnen realiseren. Ondanks de coronacrisis bleef onze opdrachtenportefeuille het afgelopen jaar goed gevuld en hebben we weer een aantal nieuwe mensen kunnen aannemen.”

Doorgroeien

Het is de ambitie van Quadraat om de komende jaren stevig door te groeien, zegt Bram Quaak. “Nu zes ervaren collega’s als partner zijn toegetreden, wordt daarvoor een brede basis gelegd. 

‘We hebben deze stap gezet in het vertrouwen dat God alle dingen leidt’

We hebben deze stap gezet in het vertrouwen dat God alle dingen leidt en in het besef dat Hij ons tot hiertoe heeft gezegend. Voor de toekomst zien we uit naar Zijn zegen op onze onderneming.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden