Daniël van Munster keert terug bij SKF


<p>Daniel van Munster.</p>

Daniel van Munster.

(Foto: SKF)

Daniël van Munster keert terug bij SKF

Veenendaal - Met ingang van het nieuwe korfbalseizoen versterkt Daniël van Munster (29) de selectie van SKF. In 2019 promoveerde hij met SKF naar de Hoofdklasse en na twee jaar in Putten bij De Meeuwen te hebben gekorfbald komt hij weer terug bij zijn eigen clubde club waar Van Munster nog altijd training gaf en achter de schermen werkt aan betere faciliteiten bij de jeugdafdeling.

‘Ik voelde sterk de wil om de beste versie van mijzelf in Veenendaal weer te komen vertonen. De plannen van SKF sluiten aan bij de ambities die ik nog heb. De ervaring die ik extra heb opgedaan, ga ik delen met mijn nieuwe medespelers en er een succes van maken”, aldus Van Munster.

Trainer Wouter van Steenbergen is zeer content met de terugkerende speler. “Dit soort type spelers verrijken onze selectie. Wij hebben de ambitie om snel stappen naar de top van de Hoofdklasse te maken en dan hebben we straks een sterke selectie met ervaring en talent nodig. Daniël weet daarnaast positieve sfeer te creëren in een selectie.”

Content

“Wij zijn content dat wij zo’n ervaren speler aan de club weten te binden”, vertelt Manager Topkorfbal Arnold Burger. “Daniël heeft Hoofdklassewedstrijden in de benen, en weet wat er bij onze club gevraagd wordt.”

In deze periode waarin de competitie niet kon starten, bouwt SKF dus gewoon verder. Niet alleen met de selectie van komend seizoen, maar ook op het terrein van de Groene Velden worden de faciliteiten verder uitgebreid. Zo staan er sinds kort sponsorborden langs de Wageningselaan van bedrijven/sponsoren die het topsportklimaat bij SKF versterken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden