Take Away diner BOV blijkt een groot succes


<p>Paul Roorda deelde ook Twinkelings uit.</p>

Paul Roorda deelde ook Twinkelings uit.

(Foto:)

Take Away diner BOV blijkt een groot succes

VEENENDAAL - Als alternatief voor live bijeenkomsten zoals de traditionele Nieuwjaarsreceptie bood de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) afgelopen weekend haar leden een ‘thuis-uit-eten’ ervaring aan.

Men kon reserveren bij Residence Rhenen voor de coronaproof Drive Thru Take Away. In het fraai verlichte park heette het enthousiaste team van eigenaar Paul Roorda iedereen welkom.
De gasten ontvingen achtereenvolgens het dinerpakket, een alcoholvrije glühwein-to-go, een Twinkeling van Winkelstad Veenendaal en een wintermuts van veenscollectief.nl. Thuis hoefden alleen de broodjes even in de oven en de hoofdgerechten au-bain-marie opgewarmd te worden.

Complimenten

De entourage bij het afhalen en de kwaliteit van het diner leverden vele complimenten op. ‘Fijn dat de BOV heeft gekeken naar wat nog wél kan in deze tijd’, was één van de vele reacties.
De actie was dan ook een groot succes: circa 450 personen hebben van het culinaire driegangendiner genoten.
De BOV hoopt dat ook de komende maanden veel mensen gebruik zullen (blijven) maken van de diverse afhaal- en bezorgmogelijkheden die geboden worden door de lokale horeca.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden